|
| Gołoborza | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Alcander Władca
Liczba postów : 305 Join date : 19/07/2016
| Temat: Re: Gołoborza Sob Sie 20, 2016 3:32 pm | |
| Spadł, jednakże nie poddawał się ani trochę... Może, gdyby wtedy spróbował ponownie, bez ociągania się, udałoby mu się, jednakże wpadł na pomysł, by cię okrążyć galopem i ugryźć w kark, sądząc, że może to sprawi, że cię sobie podporządkuje. - Milcz, klaczo! - wykrzyknął dość władczym tonem. - Samice nie są do gadania, tylko do rodzenia! Ze sporą siłą zderzył się z twoim bokiem, próbując objąć go swymi kończynami. | |
| | | Kelaya Rumak
Liczba postów : 216 Join date : 29/07/2016
| Temat: Re: Gołoborza Sob Sie 20, 2016 5:21 pm | |
| Kelaya była już niemalże pewna swojej porażki, ale nie będzie nawet na chwilę ustępować i walczyć do ostatniego tchu. W końcu bez jej zgody nic się nie uda. Gdy tylko złapał za jej bok miała już dość. Obróciła się i spróbowała kopnąć go jak najmocniej w brzuch lub nawet przy szczęściu w przyrodzenie. - Szkoda tylko, że ja niedługo urodzę! -zaryzykowała i postarała się okłamać ogiera - Spójrz na moje boki i brzuch! -zatupała mocno w podłoże manifestując swoją opinię jak tylko było to możliwe. Nie trafiłeś tu w odpowiednim momencie! Nie ma tu innej klaczy, a ja nie oddam ci się... i poza tym nigdy bym tego nie zrobiła. Nie z tobą! | |
| | | Alcander Władca
| Temat: Re: Gołoborza Sob Sie 20, 2016 5:48 pm | |
| - Kłamiesz! Kłamiesz, ty brudna chabeto! -20.08.2016 warknął do ciebie. - Jesteś po porodzie, nie przed! Tak głupia, by tego nie zauważyć, ha! Tupnął nogą o ziemię, gdy ponownie spadł z ciebie. Niestety, trafiłaś go tam, gdzie żaden ogier nie chciałby zostać trafiony. Warknął na ciebie, by chwycić cię za grzywę, boleśnie wyginając twoją szyję. - Zamilcz! Jesteś klaczą, masz się słuchać i służyć! | |
| | | Kelaya Rumak
| Temat: Re: Gołoborza Sob Sie 20, 2016 5:59 pm | |
| - Masz racje. Kłamię. Nie znasz prawdy, moje źrebię padło. Jestem chora na zaraźliwą chorobę, przenosi się ona też drogą płciową i jest śmiertelna. -spróbowała więc w inny sposób, byleby jej nie pokrył. Tego by sobie nigdy nie wybaczyła. Nigdy! Gdy pociągnął ją za jej lśniąca grzywę nieco zaskomlała z bólu i zaczęła machać głową byleby tylko się wyswobodzić. - Szkoda, że nie jesteś dobrze poinformowany... -zaśmiała się złowieszczo niczym chora umysłowo kobyła - Klacze potrafią być też bardziej ostre i niebezpieczne! -znów spróbowała kopnąć ogiera tym razem nie zwracała uwagi w co. (Tak właściwie userka nie wie gdzie stoi koń xD). Zdecydowanie przeginał. Nawet najgorszy zboczeniec nie posuwa się aż tak daleko! Bynajmniej tak uważała kara. | |
| | | Alcander Władca
| Temat: Re: Gołoborza Sob Sie 20, 2016 10:37 pm | |
| Najgorszy zboczeniec, a nawiasem mniejszy nieudacznik życiowy, nawiasem mówiąc, zapewne dawno miałby cię już w ryzach. Ten tutaj niestety się do takowych nie zaliczał. - Niebezpieczna klacz to taka, która nie wie, gdzie jest jej miejsce - warknął, szarpiąc cię za grzywę i unikając twojego ciosu. Szybko powalił cię na ziemię. - Pokażę ci, gdzie jest twoje! | |
| | | Kelaya Rumak
| Temat: Re: Gołoborza Nie Sie 21, 2016 6:22 am | |
| // pozwól, że sobie ucieknę No nie tego już za wiele!Leżąc na ziemi instynktownie kara klacz zaczęła wierzgać tak jak tylko było to możliwe. Próbowała kopytami dosięgnąć nóg ogiera. Jeśli wszystko poszło zgodnie z planem wstała błyskawicznie na równe nogi cały czas robiąc dziwne uniki, nie wiadomo przed czym. Splunęła w stronę siwka i uciekła galopem w stronę bezpieczniejszych terenów. W końcu nie powinna syna zostawiać nawet na chwilę! Myśląc o nim przyśpieszyła jeszcze bardziej. z/t | |
| | | Alcander Władca
| Temat: Re: Gołoborza Nie Sie 21, 2016 12:41 pm | |
| Kelayo, otrzymujesz +1S, +1Z
Punkty dodam ja, żeby nie było zamieszania. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Gołoborza | |
| |
| | | | Gołoborza | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |