Alcander Władca
Liczba postów : 305 Join date : 19/07/2016
| Temat: Poszukiwani MG! Czw Wrz 15, 2016 2:30 pm | |
| A więc, ponieważ z racji tego, że wakacje się skończyły, ja mam mniej czasu, zaś Arctidis jest na dość przymusowym wyjeździe ( bądźmy szczere/szczerzy, nie można wszystkiego zwalić na biednego Aniołka ) poszukiwani są MG, najlepiej z dwójka, którzy będą wtrącać się w sesje, urozmaicając je, jak również i oceniać porwania, obrony etc. ( póki co nie walki, chociaż to z czasem z pewnością ^^ ). Nie musi być to osoba która MG była już wcześniej, jednakże musi być kreatywna i gotowa poświęcić forum trochę czasu. Zainteresowanych prosimy o zgłoszenia w tym temacie. - Kod:
-
[b]Jak długo jesteś na forum?[/b] [b]Dlaczego chcesz być MG?[/b] [b]Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na tą funkcję?[/b] [b]Czy masz jakieś doświadczenie w tej kwestii? [/b] | |
|
Daenerys Władca
Liczba postów : 42 Join date : 08/08/2016
| Temat: Re: Poszukiwani MG! Czw Wrz 15, 2016 2:47 pm | |
| Jak długo jesteś na forum? Od oficjalnego otwarcia ^^ (Kelaya) Dlaczego chcesz być MG? Otóż byłam nim już na innym forum i podoba mi się ta funkcja, a poza tym wchodzę codziennie minimum raz dziennie(o ile nie mam focha xD). No i oczywiście zależy mi na zwiększeniu aktywności, a aby to w jakiś sposób osiągnąć mogę urozmaicać fabułę graczom, którzy są i aby zatrzymać ich na dłużej. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na tą funkcję? Minimum raz n a dzień około 3-5 godzin. W weekendy oczywiście będę częściej ;D chyba, że coś mi wypadnie (każdy jest tylko człowiekiem) Czy masz jakieś doświadczenie w tej kwestii? Otóż mam ;3 Co prawda nie wielkie, acz posiadam ;P | |
|
Cogu Rumak
Liczba postów : 372 Join date : 27/07/2016 Age : 23 Skąd : stado które uciekło z hodowlii rasy Tennessee Walker
| Temat: Re: Poszukiwani MG! Czw Wrz 15, 2016 4:31 pm | |
| Jak długo jesteś na forum? Od początku :3 Dlaczego chcesz być MG? Po prostu chcę żeby żyło, każdy widzi jaka teraz jest sytuacja... Poza tym jestem bardzo aktywna (ahhh ta skromność), mam różne szalone i oryginalne pomysły (przynajmniej tak myślę xD). Do tego ostatnimi czasy zostałam MG na innym forum i wydaje mi się że nie jestem taka zła xD. Dodałabym jeszcze kilka pochlebnych mi zdań ale myślę że mnie już trochę znasz Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na tą funkcję? Jeśli mi się uda oczywiście będę często wchodzić i działać. Na pewno będę aktywna od 16 do... Długo xD Czy masz jakieś doświadczenie w tej kwestii? Jak już wspomniałam, inne forum. MG do eventu :3 | |
|
Alcander Władca
Liczba postów : 305 Join date : 19/07/2016
| Temat: Re: Poszukiwani MG! Sob Wrz 17, 2016 12:16 am | |
| Po niezbyt długim zastanowieniu - przemyślenia na ten temat nie były zbytnio potrzebne - uznałam, że zarówno Mist, jak i Cogu nadają się na MG.
Gratulacje! Witamy w ekipie! | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Poszukiwani MG! | |
| |
|